Dekorativ bild

Stockholm - Ombyggnad

Vi arbetar med ombyggnad av både bostäder och kontor. Vare sig det är ett stambyte eller en exklusiv kontorsanpassning har vi kompetensen och resurserna. Våra kunder är bland annat kommunala fastighetsbolag, förvaltningsbolag, privata fastighetsägare och brf:er.

Ombyggnad bostäder

TL Bygg har arbetat med ombyggnad av bostäder sedan slutet av 80-talet och det är idag ett av våra specialområden där inga projekt anses för stora. Med ombyggnad av bostäder menar vi alla typer av uppdrag i bostadsfastigheter som exempelvis stambyten, totalrenoveringar, lokaler, vindar och nya lägenheter i befintliga fastigheter med mera. Våra kunder är bland annat kommunala fastighetsbolag, förvaltningsbolag, privata fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Många av våra kunder är återkommande, något vi ser som ett bevis på att vi lyckats i tidigare projekt.

Ombyggnad kontor

Inom ombyggnad arbetar vi med många olika typer av uppdrag där vi ofta tar ett helhetsansvar och samordnar projekt med uppdragsgivaren. Våra största arbetsområden är och till- och ombyggnad samt kontors- och lokalanpassningar där vi inte har några begränsningar beträffande typ av objekt eller storlek på projektet.

 

Projekt

"TL Bygg står för en mycket bra kundkontakt och de tar verkligen ansvar för hela projektet. De ser ändringar på ett positivt sätt och gör allt för att hjälpa kunden när det är kort om tid."

Conny Karlsson, SGA Fastigheter