Att jobba på TL Bygg

Vi är en stabil och trygg aktör med höga kvalitetskrav som erbjuder våra anställda spännande projekt och ständig utveckling i en varm, rolig och prestigelös arbetsmiljö där vi stöttar och värnar om varandra. Inget är omöjligt när vi gör det som ett lag och tillsammans skapar vi ett bygge där alla inblandade är stolta över resultatet och har mått bra på vägen.

Hos oss jobbar många typer av människor och förmågan att skapa en helhet av olikheter är en av våra stora styrkor. Vi ser nämligen inte olikheterna som en utmaning utan en nödvändighet och ren affärsnytta, där vi hela tiden kompletterar och utvecklar varandra. För med passion för hantverket och en vilja att ta hand om andra och varandra är berg inte svåra att flytta. Tillsammans skapar vi ”Ett lyckat bygge”.

Dekorativ bild

Vi som jobbar här

Många av oss som jobbar på TL Bygg gör det för att vi har en passion för det vi gör, och här finns möjligheter att både nyttja och utveckla den passionen. Vare sig du arbetar som snickare eller arbetsledare, på ekonomiavdelningen eller med inköp, på marknadsenheten eller kanske med kalkyl, finns här både medarbetarna och projekten som tar dig dit du vill vara i din karriär. Nedan möter du några av oss, medan du möter ännu fler här.

Dekorativ bild

Max, Arbetsledaren

Max är vår trygga arbetsledare som effektivt leder produktionen ute på byggarbetsplatsen. Han började på TL Bygg som lärling för 13 år sedan och är idag en erfaren arbetsledare som bidrar till en härlig stämning på jobbet.

Dekorativ bild

Hampus, Kalkylingenjören

Vår Kalkylingenjör Hampus är en fena på siffror, teamwork och blixtsnabba och roliga kommentarer.

Dekorativ bild

Elina, KMA-samordnaren

Elina är den hjälpsamma, positiva och nyfikna KMA-samordnaren som inger lugn i de mest pressade situationer.

Spännande projekt åt seriösa beställare

Med risk för att trampa någon på tårna – på TL Bygg väljer vi alltid beställare framför projekt. Vi jagar nämligen inte snabba pengar på bekostnad av det vi står för – vi ska arbeta långsiktigt med företag som delar våra värderingar, eller så jobbar vi inte alls. Det betyder att de ska dela vårt synsätt vad gäller social och miljömässig hållbarhet, jämlikhet, diskriminering, kvalitet och säkerhet med mera.

Som tur är finns det ganska gott om dessa beställare, och de erbjuder många gånger riktigt spännande projekt också, både inom nyproduktion och ombyggnad. Kika gärna in på vår projektsida för att läsa om pågående, genomförda och kommande projekt.

Personlig utveckling – en framgångsmodell

För att kunna vara långsiktiga investerar vi i vår personal. Här utvecklas du med oss genom strukturerade och planerade samtal och riktigt goda utvecklingsmöjligheter. På TL lyfter vi vår egen personal, utmanar dem som vill det och utbildar alla för att de ska ha rätt kompetens både för idag och för morgondagen. Här växer vi med medarbetarna och medarbetarna växer med oss. Och det är något vi kommer fortsätta göra.

Dekorativ bild

Vi är ett generöst gäng!

Med det menar vi att vi inte behåller kunskap för oss själva utan delar med oss den både till våra kollegor och samarbetspartners. På så vis utvecklar vi varandra hela tiden och får en bättre kommunikation i våra projekt. Det betyder också att vi tar oss tid för varandra, för det som kanske tar en kort stund idag kommer spara dig många timmar framöver. Och kanske en del onödiga fel.

Men det betyder också att vi visar arbetsglädje och omtanke om personerna i vår omgivning. Vi är lyhörda för andras mående, säger hej och trevlig helg eller ger en stöttande klapp på axeln om det behövs. Vi vågar be om ursäkt om vi gjort fel eller sagt något dumt. Och vi vågar säga ifrån om någon annan säger något som någon kan ta illa upp av. Våra arbetskamrater, hos oss eller hos våra leverantörer, ska gå hem med suget att komma tillbaka dagen därefter. Klumpar i magen, de hör inte hemma här.

Dekorativ bild

Våra lediga jobb!

Vill du vara en del av ett företag där vi har kul tillsammans, teamkänslan är stark och engagemanget är väldigt stort hos alla medarbetare?

Dekorativ bild

Våra förmåner

Medarbetarna är vår främsta styrka på TL Bygg och dem vill vi visa vår uppskattning med riktigt bra förmåner.