Dekorativ bild

Jobba hos oss!

Att jobba hos oss innebär att vara en del av ett företag där vi lever och kännetecknas av våra värderingar - långsiktighet, pålitlighet, samverkan och engagemang . Våra värden genomsyrar allt vi gör, både hur vi är mot andra och varandra samt i produkten vi levererar.

Vi är en stabil och trygg aktör med höga kvalitetskrav som erbjuder de anställda spännande projekt och ständig utveckling i en varm, rolig och prestigelös arbetsmiljö där vi stöttar och värnar om varandra.

Var stolt med oss

Vi är stolta över våra projekt, våra medarbetare, våra kunder, vad vi står för och hur vi arbetar. Och det blir vi för att vi levererar en produkt med riktigt hög kvalitet i projekt där vi har roligt tillsammans och utvecklar varandra. Varje dag i veckan!

Väx med oss

För att kunna vara långsiktiga investerar vi i vår personal. Här utvecklas du med oss genom strukturerade och planerade samtal och riktigt goda utvecklingsmöjligheter. På TL lyfter vi vår egen personal, utmanar dem som vill det och utbildar alla för att de ska ha rätt kompetens både för idag och för morgondagen. Här växer vi med medarbetarna och medarbetarna växer med oss. Och det är något vi kommer fortsätta göra.

"Om du är stolt över din arbetsplats, TL Bygg som arbetsgivare, det vi gör tillsammans och bygger, dina kollegor och dig själv. Då är jag säker på att vi blir framgångsrika på alla sätt" - Anders Asp, HR-chef

Må bra med oss

Vi har roligt ihop, bryr oss om andra och varandra, utvecklar vår personal och blir genomgående uppskattade av våra kunder vilket gör att vi mår bra tillsammans. Och det vittnar våra resultat i medarbetarundersökningar om. I dem har våra anställda uttryckt bland annat det här om TL Bygg:

 • Familjärt, roligt och att alla vill hjälpa till
 • Engagemang
 • Kul tillsammans
 • Bryr sig om sina anställda
 • Frihet under ansvar
 • Avslappnad atmosfär
 • Mycket bra utvecklingsmöjligheter
 • Väldigt fina lokaler
 • Yrkeskunskap, hög standard på yrkesarbetarna ger stolthet
 • Vill prestera bra
 • Gemenskapen

Ett byggföretag för alla

TL Bygg är ett byggföretag för alla och det betyder att alla, oavsett kön, etnisk bakgrund, sexualitet eller religiös tro är och ska känna sig välkomna hos oss. Vi arbetar aktivt för mångfald genom att implementera vår jämställdhetspolicy i vår rekryteringsstrategi, interna­ och externa kommunikation samt marknadsföring av företaget. Ett exempel på det är andelen kvinnor bland tjänstemän som idag ligger en bra bit över snittet i branschen. 

 

Dekorativ bild

En dag på TL Bygg...

Är du kanske nyfiken på hur det är att jobba här? Ta del av några medarbetares egna berättelser och få en känsla av hur en dag hos oss kan vara.

Möt medarbetarna!
Dekorativ bild
Dekorativ bild

Våra förmåner

Medarbetarna är vår främsta styrka och vår väg både mot framgång och den familjära atmosfär vi är kända för. Vårt fina förmånspaket är ett sätt för oss att visa vår uppskattning och ge tillbaka för allt de bidrar med.

Det här erbjuder vi!
Dekorativ bild