Våra byggtjänster

TL Bygg bygger kontor, bostäder och samhällsfastigheter - med fokus på större entreprenader i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom alla områden där vi har resurser på plats för att sköta alla delar av byggprocessen, från idé till nyckeln i låset. Våra kunder är privata och offentliga fastighetsbolag som väljer oss för den gedigna byggkunskap som vi kan tillföra under hela byggprocessen.

Dekorativ bild

Entreprenad

I grund och botten handlar våra entreprenadtjänster om en enda sak – att leverera ett lyckat bygge.

Dekorativ bild

Bostad

Vår vision är att alla ska vilja bo och arbeta i hus som vi har byggt. För att de ska göra det krävs bostäder med hög kvalitet som lever i många år framåt.

Dekorativ bild

Samhällsfastigheter

Med bred kompetens och stort engagemang är vi med från första idé till att nyckeln sitter i låset.

Dekorativ bild

Byggservice

Med flexibilitet och effektivitet tar vi oss an mindre och ofta brådskande projekt inom ombyggnad och nybyggnad.

Dekorativ bild

Eftermarknad

Vi tar hand om era behov även efter avslutade projekt. Det kan handla om exempelvis garantiåtgärder eller efterföljande mindre beställningar.

Våra affärsområden

Vi finns i Stockholm och Uppsala med omnejd där vi tar oss an större projekt inom nyproduktion och ombyggnad. Våra erfarna och skickliga team tar sig an de flesta typer av projekt och har stöttning av flertalet stödfunktioner så som Ekonomi, Inköp, Kalkyl och KMA. 

Dekorativ bild

Stockholm - Nyproduktion

I Stockholm har vi resurserna för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt och kommunikativt arbetssätt.

Dekorativ bild

Stockholm - Ombyggnad

Vi arbetar med ombyggnad av både bostäder och kontor. Vare sig det är ett stambyte eller en exklusiv kontorsanpassning har vi kompetensen och resurserna.

Dekorativ bild

Uppsala - Nyproduktion

I Uppsala har vi på TL Bygg resurserna och erfarenheten för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt.

Dekorativ bild

Uppsala - Ombyggnad

I Uppsala har vi resurserna för alla typer av ombyggnad av bostäder och kontor. Våra kunder är bland annat kommunala fastighetsbolag, förvaltningsbolag, privata fastighetsägare och brf:er.

Dekorativ bild

Så arbetar vi i Samverkan

Genom samverkan får vi alla inblandade att arbeta mot samma mål och förstå varandras behov, speciella utmaningar och unika affär. 

 

 

 

I samverkan >
Dekorativ bild

"Jag uppskattar tillgänglighet & flexibilitet och det står TL Bygg verkligen för. Det är aldrig några problem när det sker förändringar, alla är så lösningsorienterade."

Camilla Klint, Atrium Ljungberg