Dekorativ bild

Våra tjänster

TL Byggs utbud är indelat i tre affärsområden - Ombyggnad Stockholm, Nyproduktion Stockholm samt Ombyggnad och Nyproduktion Uppsala.

Vi har bred kompetens och lång erfarenhet inom alla områden där vi har resurser på plats för att sköta alla delar av byggprocessen. Läs mer under respektive affärsområde nedan.

Kontakta oss gärna om du önskar mer specifik information eller för referenser!

Dekorativ bild

Stockholm - Nyproduktion

I Stockholm har vi resurserna för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt och kommunikativt arbetssätt.

Dekorativ bild

Stockholm - Ombyggnad

Vi arbetar med ombyggnad av både bostäder och kontor. Vare sig det är ett stambyte eller en exklusiv kontorsanpassning har vi kompetensen och resurserna.

Dekorativ bild

Uppsala - Nyproduktion

I Uppsala har vi på TL Bygg resurserna och erfarenheten för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt.

Dekorativ bild

Uppsala - Ombyggnad

I Uppsala har vi resurserna för alla typer av ombyggnad av bostäder och kontor. Våra kunder är bland annat kommunala fastighetsbolag, förvaltningsbolag, privata fastighetsägare och brf:er.

Dekorativ bild

Nobelberget

På Nobelberget i Sickla bygger vi 500 lägenheter, ett antal kommersiella lokaler, en alldeles unik förskola och platser för såväl möten som aktiviteter.

Lär dig mer!
Dekorativ bild

"Jag uppskattar tillgänglighet & flexibilitet och det står TL Bygg verkligen för. Det är aldrig några problem när det sker förändringar, alla är så lösningsorienterade."

Camilla Lemnell, Atrium Ljungberg
Dekorativ bild

Gränbystaden

I Uppsala växer den nya stadskärnan Gränbystaden fram. Vi är byggentreprenör för Atrium Ljungbergs bostadssatsning i området.

Om projektet
Dekorativ bild