Stockholm - Nyproduktion

I Stockholm har vi på TL Bygg resurserna för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder som kontor.

Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt och kommunikativt arbetssätt.

Vår bostadssatsning i Stockholm börjar med ett flertal projekt i Sickla där vi i första steget bygger bostadsrätter på Nobelberget åt Atrium Ljungberg. Arbetet med Nobelberget påbörjades under hösten 2018 och när området är klart kommer det bestå av över 500 lägenheter, förskola, torg och mötesplatser för medskapande. Vi är totalentreprenör för hela satsningen.

I ett senare skede med byggstart under 2020 planeras det för 700 bostäder i Kyrkviken i Sickla, även där med TL Bygg som byggare och generalentreprenör.

 

"TL Bygg har hanterat nybyggnationen av förskolan Isis jättebra. De har drivit på projektet, varit tydliga med synpunkter på handlingar och kommit med bra lösningar på det som dykt upp under resans gång. "

Johan Ericson, C&M Projekt

Platschef till Nobelberget

Vill du vara med och förvandla Nobelberget från ett industriområde till ett av stans häftigaste kvarter med bostäder, mötesplatser, förskola och kreativ atmosfär? Vi söker nämligen en platschef för denna unika bostadssatsning i Sickla, Nacka. Ta chansen, sök med ett klick!

Sök jobbet nu

Projekt