Våra förmåner

Medarbetarna är vår främsta styrka och vår väg både mot framgång och den familjära atmosfär vi är kända för. Vårt fina förmånspaket är ett sätt för oss att visa vår uppskattning och ge tillbaka för allt de bidrar med.

Friskvårdsbidrag

Träna på gym, spela golf, få massage eller gå på ett yogapass, friskvårdsbidraget på 3000:- kan användas till en mängd olika aktiviteter. Dessutom har vi rabatterade priser runt om i landet tack vare vår friskvårdsportal Wellnet (som dessutom gör uttagen väldigt smidiga).

Vi kan dessutom erbjuda subventionerad massage på vissa arbetsplatser som du kan använda bidraget till. 

Sjukvårdsförsäkring

Som anställd på TL Bygg har du en generös sjukvårdsförsäkring med garanti om att få träffa en specialist inom 7 dagar. 

Stärkt föräldralön

Vi kompletterar Försäkringskassans ersättning upp till 90 % av din månadslön. På så vis kan du vara föräldraledig utan att det kraftigt påverkar familjens ekonomi, en förmån som gör att du kan känna dig extra trygg i din föräldraledighet.Försäkringar & Pension

Vi har förhandlat fram riktigt bra försäkringar till våra medarbetare. Bland dem finns en generös sjukvårdsförsäkring och en rehabiliteringsförsäkring. Dessutom har vi en väldigt attraktiv tjänstepensionsplan och möjlighet till löneväxling.

Förskottssemester & Arbetstidsförkortning

För att du som nyanställd ska ha möjlighet till betald semester under det första anställningsåret tillämpar vi på TL Bygg förskottssemester. 

Som anställd på TL Bygg har du också 40 timmar ATF (arbetstidsförkortning) som fördelas enligt överenskommelse med närmsta chef. Timmarna kan tas ut som hel vecka, hela dagar eller delar av dagar. 

 

Förmånsbil

Vi tillhandahåller förmånsbil för anställda i vissa roller.