Pågående
Projektår
okt 2018 - dec 2025
Uppdragsgivare
Atrium Ljungberg
Nacka

Nobelberget

På Nobelberget i Nacka uppför Atrium Ljungberg flera nya kvarter bestående av cirka 500 bostadsrätter, ett antal kommersiella lokaler, förskola och platser för möten och aktiviteter.

TL Bygg är byggentreprenör för bostadsprojekten och upprättar flerbostadshusen i flera steg, varav det första kvarteret byggstartades under 2019 med inflyttning under hösten 2020. Kvarter 2 byggstartades under 2020 med inflyttning under sommaren 2022. Kvarter 8 byggstartades under våren 2022 med inflyttning våren 2024. Under det första kvartalet av 2024 byggstartades även Kvarter 7 som blir det första kvarteret som uppförs i trästomme och därmed startskottet på Stockholm Wood City, världens största stadsutvecklingsprojekt i trä.

Du kan läsa mer om projekten och anmäla intresse på Nobelbergets egen hemsida.

Dina valda inställningar för cookies gör att du tyvärr inte kan se detta innehåll. Cookie-inställningar

Nyproduktion på TL Bygg

Dekorativ bild

Stockholm - Nyproduktion

I Stockholm har vi resurserna för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder, kontor och samhällsfastigheter. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet med ett kostnadseffektivt och kommunikativt arbetssätt.

Dekorativ bild

Uppsala - Nyproduktion

I Uppsala har vi på TL Bygg resurserna och erfarenheten för alla typer av nyproduktion, av såväl bostäder, kontor och samhällsfastigheter. Vi har egen personal för alla delar av ledet och kan leda både projektering och produktion av högsta kvalitet på ett kostnadseffektivt sätt.

Liknande Projekt

Genomförda
Dekorativ bild

Gränby Entré Hus 1

Nyproduktion av ett sju våningars flerbostadshus innehållandes 62 hyreslägenheter och kommersiella lokaler.

Genomförda
Dekorativ bild

Gränby Entré Hus 3

Nyproduktion av 66 hyreslägenheter samt kommersiella lokaler fördelat på sju plan i Gränbystaden, Uppsala.