Genomförda
Projektår
feb 2016 - apr 2016
Uppdragsgivare
Atrium Ljungberg
Omfattning
4300 m2
Entreprenadsform
Utförandeentreprenad i samverkan
Stockholm

Glashuset

Projektet:

Vi utförde en omfattande kontorsanpassning på plan 8 och 9 i Glashuset vid Slussen.

Vi rev bland annat ut glaspartier, utvalda kontorsväggar och en ljudstudio för att öppna upp ytan. De utrivna glaspartierna återanvändes för att skapa nya mötesrum och nya mattor lades in i hela lokalen. Snickerierna i de befintliga pentryn ändrades, två nya WC byggdes och el, armaturer och ventilationen sågs över. På plan 8 delade vi av kontorsplanet i två för att skapa en lokal för ytterligare en hyresgäst.

Liknande Projekt

Genomförda

H&M Liljeholmen

På uppdrag av Atrium Ljungberg gör vi en hyresgästanpassning på cirka 7 000 kvm åt H&M.

Genomförda

Atrium Ljungbergs HK

Vi bygger Atrium Ljungbergs nya huvudkontor i historiska Luftverkstaden, Sickla, om 1600kvm.