Fem riktigt goda skäl till att välja TL Bygg

Det finns fler än så men vi har sammanfattat fem av de viktigaste anledningarna till varför ett samarbete med TL Bygg är en riktigt bra affär.
 • Kvalitet och kompetens i alla led

  TL Bygg ska alltid lämna över en produkt av högsta kvalitet som känns rätt på kort sikt och alltid håller på lång. För att lyckas med det ställer vi höga krav både internt och på de entreprenörer och leverantörer vi samarbetar med. Vi värnar alltid om ett riktigt gott samarbete och skapar långsiktiga relationer med ett ömsesidigt förtroende. Kika gärna på vår projektsida  för exempel på vad vi gör och vad vi gjort.

 • Kostnadseffektivitet

  Vi säkerställer kostnadseffektivitet och leveranssäkerhet med hjälp av våra rutiner, checklistor och egenkontroller samt effektiva digitala verktyg. Vi har ett brett affärsstöd med centrala funktioner som Kalkyl och Inköp, HR, Ekonomi och Kommunikation som verkar för hela företaget och effektiviserar våra processer. 

 • Engagemanget och hjärtat

  Vi på TL Bygg tycker om att gå till jobbet och utföra våra arbetsuppgifter, inte bara med en hög kompetens utan också ett lite extra stort engagemang och en passion för hantverket. Vi utvecklar våra medarbetare och de vill utveckla sig själva vilket är en garanti för att engagemanget alltid är på topp och sprider sig genom våra projekt.

 • Våra medarbetare

  Vi är ett nytänkande byggföretag med medarbetare som vågar vara modiga, inte är rädda för att finna nya vägar och viktigast av allt vågar vara sig själva. Tillsammans bidrar vi till en inkluderande miljö och ser varandras olikheter och erfarenheter som en styrka att använda både i arbete och fritid.

 • Vårt hållbarhetsfokus

  För oss på TL Bygg är det oerhört viktigt att bidra till ett bättre samhälle att leva i. Det gör vi genom att implementera ett tydligt arbete för miljö, arbetsmiljö och ett socialt engagemang. Och vi gör det med högt ställda mål, hållbarhet är viktigt, på riktigt och kan inte vänta! Vi är en del av Färdplan 2045 där vi tillsammans med andra aktörer arbetar för en fossilfri bransch till 2045. Läs gärna mer om vårt breda och ambitiösa hållbarhetsarbete.