TL Bygg förstärker med KMA-chef

12 jun 2018, 16:34
Som en del i TL Byggs satsning på att utveckla arbetet kvalitet, miljö och arbetsmiljö har företaget rekryterat Christina Lihv som KMA-chef.

Christina får det övergripande ansvaret för företagets systematiska KMA-arbete och kommer vid behov även agera projektstöd och intern utbildare. Hon blir också en del av TL Byggs ledningsgrupp där hon aktivt kommer driva hållbarhetsfrågor för att stärka den pågående satsningen inom området ytterligare.

- Vi är så glada att över att ha knutit till oss Christina, både som KMA-chef och som en del av vår ledningsgrupp. Vi har högt ställda strategiska mål i företaget där KMA är en viktig del av dem. Vi är övertygade om att Christina, med sin erfarenhet och höga kompetens, kommer bidra till att vi tar stora kliv mot att nå de målen, säger Johan Edlund, vd på TL Bygg.

Christina kommer närmast från PEAB där hon varit KMA-samordnare inom region anläggning. Hon har arbetat strategiskt i regionerna och operativt direkt i projekten samt utvecklat viktiga delar av företagets olika system. Erfarenheter hon nu tar med sig.

- Det ska bli så roligt att äntligen börja på TL Bygg! Först och främst ser jag fram emot att lära känna företaget och alla mina nya kollegor bättre. Sedan blir min utmaning och första uppgift att identifiera områden där jag, tillsammans med mina nya kollegor, kan hjälpa till med att skapa värde inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Och lyckas vi med det, vilket jag är övertygad om, kommer det stärka vår position på marknaden, säger Christina Lihv.

 

Nacka, 2018-06-12
TL Bygg AB (publ)