Årets byggföretag!

11 maj 2022, 10:16
Vi har förärats med utmärkelsen årets byggföretag 2022.

Vi har alltså utsetss till vinnare av Årets Byggföretag 2022. En utmärkelse som delas ut av Byggföretagen i samarbete med Byggsandra till ett företag som arbetat för en inkluderande arbetsplats där alla känner sig välkomna. Företaget ska vara ett gott föredöme och inspirera andra företag i deras arbete för inkludering.

Så här löd motiveringen från Byggföretagen:

Vinnaren av utmärkelsen ”Årets byggföretag” har engagerat hela branschen och generöst delat med sig av insikter och verktyg som gör att branschen blir mer inkluderande och jämställd. Genom diverse olika workshops, och genom en kommunikation som varit enkel och tydlig, har de lyckats involvera såväl mindre byggföretag till större aktörer. Kulturen i branschen är avgörande för att vi ska kunna behålla talanger. Man förbättrar inte bara sin egen kultur, utan inspirerar hela branschen till att utveckla den tillsammans. Sida vid sida. Utmärkelsen ”Årets byggföretag” tilldelas TL Bygg, som har fått hela branschen att ”Sila snacket”.

Vi tackar varmt för utmärkelsen och erkännandet som är ett fint kvitto på att vårt inkluderingsarbete gör skillnad. Det stärker oss också i vårt framtida arbete med att vara med och bidra till arbetet med att skapa en bransch där alla känner sig välkomna.