Webbpolicy

Välkommen till tlbygg.se. TL Bygg är en byggentreprenör med fokus på ombyggnad och nyproduktion av kontor och bostäder.

Innehållet på webbplatsen tillhandahålls av TL Bygg AB (publ). Materialet är att se som generell information om TL Bygg och vår verksamhet. Genom att besöka vår webbplats accepterar du policyn. Skulle du inte acceptera policyn bör du inte använda webbplatsen eller ladda ned något av det material som finns tillgängligt på den.

Ansvarig utgivare

Anders Asp, Kommunikationsansvarig har av TL Bygg AB utsetts till ansvarig utgivare för denna webbplats.

Information på webbplatsen

TL Bygg AB arbetar kontinuerligt för att webbplatsen skall vara så korrekt och uppdaterad som möjligt. Tekniska felaktigheter, typografiska fel och yttre påverkan kan dock resultera i missledande information. TL Bygg lämnar därmed inga garantier för att informationen på webbplatsen är korrekt och/eller uppdaterad. Som användare av webbplatsen ansvarar du själv för eventuell åverkan på ditt datorsystem eller förlust av data som orsakats av nedladdning av material från webbplatsen, eller någon av de webbplatser som länkats vidare till.

TL Bygg kan inte under några omständigheter hållas ansvariga för skador som kan ha uppstått vid användandet av webbplatsen, eller någon av de webbplatser som länkats vidare till.

Länka till TL Bygg AB

Alla länkar till webbplatsen skall ske till webbplatsens startsida (tlbygg.se) om inte annat överenskommits med TL Byggs Kommunikationsansvariga.

Copyright

Allt innehåll på webbplatsen ägs av TL Bygg AB om annat ej anges. Allt material omfattas av svensk och internationell lagstiftning. Alla rättigheter reserverade. Obehörig användning eller distribution av innehållet på webbplatsen kan bryta mot copyright-, varumärkes- och/eller annan svensk eller internationell lagstiftning och kan bli föremål för rättsliga åtgärder.

Besökarintegritet

TL Bygg AB månar om varje enskild besökares integritet. Följande stycke är avsett för att hjälpa dig som användare att förstå vilken slags information vi samlar in från webbplatsen, och hur vi hanterar den.

Cookies

Vi tar hjälp av cookies för att tlbygg.se ska fungera så bra som möjligt. Genom att använda webbplatsen godkänner du detta.

Personuppgifter

TL Bygg AB sparar och använder dina uppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen. Läs mer under sidan för hur vi hanterar personuppgifter.

Revidering av webbplatspolicyn

TL Bygg AB förbehåller sig rätten att revidera denna webbplatspolicy genom att uppdatera den. Svensk lag styr denna policy. Du godkänner därmed oåterkalleligen svensk jurisdiktion för alla aktiviteter som är ägnade att tillämpa denna policy.

Kontakt

Om du har frågor eller funderingar kring webbplatspolicyn är du välkommen att kontakta vår kommunikationsansvariga via e-post: info@tlbygg.se