Vi bygger stolthet!

På TL Bygg är inte det primära att jaga vinster och höga omsättningar. Vi har en mission, att det vi gör, det ska vi känna stolthet inför.

Nej istället är vårt mål, vår mission, att bygga något som alla kan känna sig stolta över. Beställaren på det kommunala fastighetsbolaget, platschefen i projektet, administratören på ekonomiavdelningen, snickarna på bygget och våra underentreprenörer, ja alla som kan tänkas vara involverade i ett av våra projekt ska kunna peka på det vi gjort och med stolthet kunna säga ”Det där har jag varit med om att bygga!”.

Gör vi det, bygger stolthet, kommer också övriga vinster med god omsättning, bra resultat, högt NKI, återkommande kunder, bra arbetsmiljö och glada medarbetare. Då kommer också annan samhällsnytta som god social hållbarhet, bra miljöval och en sund stadsmiljö. Bland mycket annat.

Det kan låta vagt och lite flummigt men för oss är det så tydligt. Bygger vi stolthet så bygger vi vår egen framtid, får ett riktigt bra företagsklimat och bidrar till en mycket bättre stad.

"Vi är ett seriöst och professionellt byggföretag där jag verkligen uppskattar vårt långsiktiga tänk och allas engagemang. Sen har vi en väldigt familjär stämning här. Vi pratar mycket om att det är så och det stämmer verkligen!"

Ingrid, Affärsstödet

"Det är verkligen en familjär stämning inom bolaget, företaget ställer alltid upp för en och vill man utvecklas så är det här rätt arbetsplats!"

Johan, Platschefen

"Om du är stolt över din arbetsplats, TL Bygg som arbetsgivare, det vi gör tillsammans samt bygger dina kollegor och dig själv. Då är jag säker på att vi blir framgångsrika på alla sätt"

Anders Asp, HR-chefen

"Det är en riktig framåtanda och driv i företaget och alltid full fart. Och så finns här stora utvecklingsmöjligheter, och en familjeanda som verkligen lever kvar fast vi blir större och större."

Jonas, Affärschefen

"Det som kännetecknar TL är att det är ett tryggt och stabilt företag. Och så alla kollegorna!  Alla är verkligen jättetrevliga och snälla, det är precis så familjärt som alla säger."

Simon, Snickaren