Susanne, Entreprenadingenjören

Susanne är den erfarne och välkomnande Entreprenadingenjören med stenkoll på läget.

Idag arbetar hon med att uppföra den nya häftiga stadsdelen Nobelberget i Sickla tillsammans med sina kollegor på TL Bygg.

Berätta kort om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Min dag runt klockan 06:30 med att starta upp min dator och se vad dagen har att erbjuda, med möten och arbetsuppgifter. En del uppgifter är mer akut och behöver tas om hand genast. Sen tar jag tag i fakturor och olika inköp samt har möten med våra underentreprenörer (UE) i produktionen. En viktig del är att följa upp ekonomin med månadsavstämningar med våra UE för att säkerställa kostnader och om tillkommande ÄTA arbete har skett.

Jag arbetar med allt från inköp och beställningar, fakturor, hantering av ÄTA-arbeten till dokumentation av KMA, och så stöttar jag vår Platschef i det mesta.

Jag deltar också i en del möten såsom byggmöten, ekonomimöten, samordningsmöten och produktionsmöten. Det är en härlig mix av arbetsuppgifter och många bollar i luften som ger mig massa energi under mina arbetsdagar.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Jag gillar den puls det ger att genom samarbete och kontakter med kollegor, underentreprenörer och beställare få producera nåt riktigt häftigt.

Vilka egenskaper har en bra Entreprenadingenjör tycker du?

I min roll som Entreprenadingenjör tycker jag att det är viktigt med god erfarenhet av samverkan och partnering, där arbeten med administration och uppföljning av ekonomi sker löpande med öppen redovisning. En ”spindel i nätet” med i fokus som koordinator och noggrannhet inom hela projektets gång.

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det är en så familjär och härlig teamkänsla genom hela företaget och alla är så tillmötesgående och hjälpsamma.

Ett lyckat bygge - vad är det för dig?

Att vi levererar en toppenbra slutprodukt med både nöjda beställare och slutkunder.

Vilket är ditt favoritord inom bygg, ditt bästa snickerisnack?

Papegoja (en maskin som klipper och kapar armering)

Och till sist, om du fick säga några väl valda ord till dina kollegor. Vad skulle de vara?

Vilken härlig och bra teamanda vi har och vad grymma ni är allihopa. Tack för att ni alltid strävar efter att leverera av högsta kvalitet och alltid hålla våra kunder nöjda!

 

Dekorativ bild

Jobba med Susanne!

Vill du också jobba med Susanne och alla andra superhärliga typer på TL Bygg. Kika då runt bland våra lediga tjänster eller skicka en spontansökan, vi söker alltid engagerade och kunniga byggare.

 

 

Lediga jobb >
Dekorativ bild