Simon, Snickaren

Simon Wickström är den glada och hjälpsamma snickaren och skyddsombudet som alltid säger hej när han går förbi.

Han började på TL Bygg direkt efter gymnasiet och har varit oss trogen hela sin arbetskarriär. Här kan du läsa om hans syn på sin roll och hur han tycker det är att arbeta på TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag är på jobbet klockan sex varje morgon, tar en kopp kaffe och snackar lite med kollegorna innan arbetsdagen drar igång vid 6.30. Dagarna är väldigt varierade, vilket jag verkligen tycker om med jobbet. Det är allt från att bygga väggar, sockla och sätta dörrar. Jag gillar verkligen att få röra på mig hela dagarna, att få arbeta med kroppen.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu socklar jag i en kontorsanpassning åt Clinton och Saxlund i Sickla Front. De blir faktiskt våra, alltså TL Byggs, närmaste grannar!

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

Förutom att det är ett tryggt och stabilt företag tycker jag kollegorna är det som kännetecknar oss. Alla är verkligen jättetrevliga och snälla, det är precis så familjärt som alla säger.

Vilka egenskaper har en bra snickare tycker du?

Som snickare är det ju bra om man är händig, haha. Sedan behöver man vara social då det är många kontakter och personer som rör sig på byggena. Och, eftersom det är så många olika personer man har kontakt med behöver man ha förståelse för varandras olikheter och se det som något positivt, det är jätteviktigt.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

För mig är det att ta hand om kroppen så att den håller på lång sikt. Det är ju ett tungt och ansträngande jobb så det gäller att träna upp och vårda den på bästa sätt. Gymkortet är köpt!

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?

Att vi bygger något man kan titta på och känna ”Det där har jag varit med och byggt!”

Dekorativ bild

Jobba med Simon!

Vill du jobba med Simon och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat projektchefer inom ROT till Stockholm, Kalkylingenjör till huvudkontoret i Sickla och andra drivna personer med hjärtat på rätta stället.

Lediga jobb
Dekorativ bild