Linn, Arbetsledaren

Linn är den den positiva och hängivna arbetsledaren som både har ett stort sinne för struktur och ett energispridande sätt.

Efter ha genomfört sin LIA hos oss i två omgångar tog hon steget till att bli arbetsledare under våren 2019. 

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Min dag börjar alltid med en kaffe runt 7-tiden som jag längtat efter hela bilresan till jobbet. När jag har svarat på alla mejl tar jag en tur ut på bygget för att se att allt flyter på. Mina dagar består sedan av en hel del planering och samordning mellan olika yrkesgrupper och underentreprenörer för att produktionen ska flyta på och bli så effektiv som möjligt. Jag arbetar med allt från inköp och beställningar, fakturor, hantering av ÄTA-arbeten till dokumentation av KMA.

Jag deltar också i en del möten såsom byggmöten, samordningsmöten och produktionsmöten. Det är snabba puckar och mycket oväntat som dyker upp, därför handlar det ofta om att lösa problem som uppstår på smidigast möjliga sätt.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

TL Bygg är ett tryggt och stabilt byggföretag med riktigt bra kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Det är en avslappnad och familjär stämning helt enkelt!

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Ingen dag den andra lik vilket gör att mitt arbete är väldigt varierande. Jag tycker det är roligt med kontakten med kollegor, underentreprenörer och beställare.

Vilka egenskaper har en bra arbetsledare tycker du?

Jag tycker att en bra arbetsledare ska vara kommunikativ, lyhörd, problemlösande, kunna prioritera och alltid vara engagerad och ödmjuk.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

Min största utmaning är att förstå installationerna och allt det byggtekniska ordentligt. På den fronten har jag verkligen dom ”gamla rävarna” till min hjälp vilket är väldigt tacksamt, jag lär mig nya saker varje dag!

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det bästa med TL Bygg är att det är roligt att gå till jobbet varje dag, det är frihet under ansvar och företaget bryr sig och sina anställda.

Jag får arbeta i roliga projekt, det finns goda utvecklingsmöjligheter och den familjära stämningen gör att jag trivs som fisken i vattnet.

Ett lyckat bygge - vad betyder det för dig?

Ett lyckat bygge för mig är i slutändan en nöjd beställare som ger oss fler jobb. 

Vilket är ditt favoritord inom bygg?

Det är "sillöga" som är en typ av justeringsbricka.

Och till sist, om du fick säga några väl valda ord till dina kollegor. Vad skulle de vara?

Tack för att vi skrattar så mycket tillsammans och att ni delar med er av er kunskap varje dag!

Dekorativ bild

Jobba med Linn!

Vill du jobba med Linn och andra engagerade och härliga kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat platschef till Stockholm, kalkylingenjörer till vårt huvudkontor i Sickla och andra drivna personer med hjärtat på rätta stället.

Lediga jobb
Dekorativ bild