Dekorativ bild

Linn, Arbetsledaren

Linn är den den positiva och hängivna arbetsledaren som både har ett stort sinne för struktur och ett smittande skratt.

Efter ha genomfört sin LIA hos oss i två omgångar tog hon steget till att bli arbetsledare under våren 2019. 

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Min dag börjar alltid med en kaffe runt 7-tiden som jag längtat efter hela bilresan till jobbet. När jag har svarat på alla mejl tar jag en tur ut på bygget för att se att allt flyter på. Mina dagar består sedan av en hel del planering och samordning mellan olika yrkesgrupper och underentreprenörer för att produktionen ska flyta på och bli så effektiv som möjligt. Jag arbetar med allt från inköp och beställningar, fakturor, hantering av ÄTA-arbeten till dokumentation av KMA.

Jag deltar också i en del möten såsom byggmöten, samordningsmöten och produktionsmöten. Det är snabba puckar och mycket oväntat som dyker upp, därför handlar det ofta om att lösa problem som uppstår på smidigast möjliga sätt.

Vad jobbar du med just nu?

Vi genomför vi en ombyggnation av omkring 38 000 kvadratmeter BTA kontor och handel i Mörby Centrum (kommande Danderyds Centrum). Projektet omfattar två befintliga byggnader varav ett är byggt på 60-talet och det andra på 70-talet.

I projektet är det flera olika huvuddelar som vi får avrop på vartefter. Vi är flera arbetsledare på plats och just nu är jag ansvarig för ombyggnaden av två olika kontorslokaler som snart står klara för inflyttning.

Jag håller även på med upphandling utav underentreprenörer till kommande huvuddelar i projektet.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

TL Bygg är ett tryggt och stabilt byggföretag med riktigt bra kollegor och goda utvecklingsmöjligheter. Det är en avslappnad och familjär stämning helt enkelt!

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Ingen dag den andra lik vilket gör att mitt arbete är väldigt varierande. Jag tycker det är roligt med kontakten med kollegor, underentreprenörer och beställare.

Vilka egenskaper har en bra arbetsledare tycker du?

Jag tycker att en bra arbetsledare ska vara kommunikativ, lyhörd, problemlösande, kunna prioritera och alltid vara engagerad och ödmjuk.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

Min största utmaning är att förstå installationerna och allt det byggtekniska ordentligt. På den fronten har jag verkligen dom ”gamla rävarna” till min hjälp vilket är väldigt tacksamt, jag lär mig nya saker varje dag!

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det bästa med TL Bygg är att det är roligt att gå till jobbet varje dag, det är frihet under ansvar och företaget bryr sig och sina anställda.

Jag får arbeta i roliga projekt, det finns goda utvecklingsmöjligheter och den familjära stämningen gör att jag trivs som fisken i vattnet.

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?

För mig betyder det att jag är stolt över att arbeta på TL Bygg.
Känslan av stolthet över att vi alltid levererar bra projekt med god kvalitet. Vi har höga kvalitetskrav på våra byggprojekt och det speglar vår slutprodukt.

Och så till sist, vad är ditt bästa minne hittills på TL Bygg?

Det är när jag pluggade till Byggnadsingenjör och efter lite research och tips från vänner drog iväg mitt CV till TL Bygg. Jag fick komma på intervju och träffa dåvarande affärschefen och Ingrid som idag arbetar som affärsstöd. Efter min intervju (som mer kändes som en rolig fika) gick jag därifrån med känslan att jag väldigt gärna ville jobba på TL Bygg.

Och här är jag, 2 år senare med känslan att jag hamnade på helt rätt ställe.
Ett annat viktigt minne är såklart när jag fick spela pingis mot självaste J-O Waldner på vår senaste konferens.

Dekorativ bild

Jobba med Linn!

Vill du jobba med Linn och andra engagerade och härliga kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat platschef till Stockholm, kalkylingenjörer till vårt huvudkontor i Sickla och andra drivna personer med hjärtat på rätta stället.

Lediga jobb
Dekorativ bild