Dekorativ bild

Jonas, Affärschefen

Jonas är den positiva och drivna affärschefen som började sin karriär som praktikant hos oss för 10 år sedan.

Idag är han ansvarig för affärsområdet nyproduktion i Stockholm och en del av vår ledningsgrupp. Här kan du läsa om hans syn på sin roll och hur han tycker det är att arbeta på TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Min roll är kort och gott att förse min grupp med jobb. För att lyckas med det handlar mina dagar mycket om att vårda och förvalta befintliga relationer men också om att knyta nya kontakter. Det handlar också om att serva beställare och förmedla kundernas vilja till projektet, att vara med och förverkliga deras visioner.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

Det är en riktig framåtanda och driv i företaget och alltid full fart. Vi har en trygg och stark ägare som ger oss många roliga och spännande projekt. Och så finns här stora utvecklingsmöjligheter, och en familjeanda som verkligen lever kvar fast vi blir större och större.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Det finns så mycket. Jag gillar verkligen mötet med människor; våra kunder och våra medarbetare. Sen uppskattar jag att arbetet är komplext och att allt man gör är unikt, inget går på löpande band. För varje projekt gäller det att identifiera utmaningar och komma på effektiva lösningar, det är väldigt roligt!

Vilka egenskaper har en bra affärschef tycker du?

Det gäller att vara affärsmässig med ett ekonomiskt tänk. Sen är det viktigt att vara diplomatisk, ha ett starkt och tydligt ledarskap, vara ordningssam och ha sinne för planering. I mitt arbete ska man tänka minst fem år framåt, gör man det blir det dessutom mycket lättare att justera saker längs med vägen.

Ett lyckat bygge - vad betyder det för dig?

Det är när vi överträffar kundens förväntningar, håller tider och budget och har en väldigt utmanande och rolig resa på vägen.

Vilket är ditt favoritord inom bygg?

Jag tycker att jag kan få väldigt roliga reaktioner när jag pratar om att bygga ”gubbar i tak”. Dvs göra en inklädnad av något i tex en takvinkel.

Och till sist, om du fick säga några väl valda ord till dina kollegor. Vad skulle de vara?

Fortsätt vara som ni är!

Dekorativ bild

Jobba med Jonas!

Vill du jobba med Jonas och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat projektchef till Stockholm, platschef till nyproduktionsenheten samt en kalkylingenjör till vårt fina huvudkontor i Sickla.

Lediga jobb
Dekorativ bild