Joachim, Snickaren

Vår snickare Joachim är en driven och pratglad typ med ett riktigt stort hjärta, både för arbetskamrater och människor i utsatthet.
Joachim har varit TL Bygg lojal under många år och arbetar idag på Nobelberget i Sickla, tillsammans ett 40-tal arbetskamrater. Här berättar han lite om sin roll och hur det är att vara en del av TL Bygg.
 

Hur är det att vara snickare på TL Bygg?

 
Handen på hjärtat är det det trevligaste företaget jag arbetat på. Här blir jag hörd, är en del av ett fantastiskt gäng och ser hur fint företaget och kollegorna välkomnar alla nya medarbetare.
 

Vad är det som sporrar dig att gå till jobbet?

 
Att dagarna aldrig ser likadana ut och träffa kollegorna.
 

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det är mycket men en av de bästa sakerna med TL är att vill man göra en sak så är det inte omöjligt att få genomföra det. Både chefer och ledning lyssnar på medarbetarna när de kommer med förslag.
 
Ett exempel på det är att jag har cyklat cykelvasan för Cancerfonden i sex år och tänkte hur kan jag få med mig flera personer att cykla för en bra sak. Jag föreslog det för min chef att företaget skulle cykla för Stockholms Stadsmission. Han nappade och helt plötsligt står vi 26 tycken startklara kollegor som ska trampa mellan Sälen och Mora och på så sätt försöka hjälpa utsatta människor så att dom får en lite bättre vardag. Samtidigt som vi både har kul och blir lite hälsosammare som grupp.
 
Och nu står vi där med sponsorer, 3st stugor, cykelkläder och inte minst startavgiften klar.
 

Ett lyckat bygge – vad är det för dig?

Säkerheten är det absolut viktigaste på ett bygge så ett lyckat bygge är när alla är hela och mår bra genom hela projektet.
 

Vilket är ditt absoluta favoritord inom bygg?

Finns massa ord men måste jag välja blir det "hustomte".
 

Till sist, om du fick säga några väl valda ord till dina kollegor. Vad skulle de vara?

Ni gör ett fantastiskt bra jobb därute!

 

Dekorativ bild

Jobba med Joachim!

Vill du jobba med Joachim och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Hos oss finns många spännande roller som Platschef, Projektchef, Entreprenadingenjör, Snickare och Kalkylingenjör m.fl. 

Lediga jobb >
Dekorativ bild