Dekorativ bild

Armiche, Projektchefen

Armiche är den drivna och engagerade projektchefen med ett riktigt stort hjärta.

Han har bakgrund som VVS-montör på Nicopia och utbildning till Bygg-och anläggningsingenjör projektering på Nackademin. 2015 började han hos oss och har hunnit med en hel del sedan dess. Här berättar han om sin roll och hur han tycker det är att arbeta hos och med TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?
Min arbetsdag varierar från dag till dag, ingen dag är sig lik vilket är otroligt spännande.

Då jag är delaktigt i ett flertal olika processer blir det ofta en hel del möten under en dag men jag fördelar också upp min tid så att jag hinner vara ute på arbetsplatserna så mycket som möjligt. För mig är det väldigt viktigt vara nära personerna jag arbetar med för att skapa ett så bra samarbete mellan rollerna som möjligt, det är då vi både levererar och mår som bäst.

Vad jobbar du med just nu?
Just nu är jag anbudsansvarig för tre projekt som vi räknar på till min arbetsgrupp. Jag stöttar också platsledningen i gruppens pågående projekt.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?
Det är ett familjärt företag som verkligen värnar om sina medarbetare.

Vad gillar du mest med ditt jobb?
Först och främst är det alla kollegor som gör att man trivs så himla bra på jobbet. Sedan tycker jag att det är väldigt viktigt med frihet under ansvar och korta beslutsvägar, något som också kännetecknar TL Bygg.

Vad är dina viktigaste lärdomar från din karriär hittills?
Att ensam inte är stark, att vi arbetar i lag där det gäller att få med alla inblandade på tåget samt ha en tydlig ansvarsfördelning att följa, det är då vi är som starkast.

Vilka egenskaper ska en bra projektchef ha tycker du?
Det gäller att vara driven, lyhörd, pålitlig, lösningsorienterad och vara bra på planering.

Det är också viktigt att behandla alla lika samtidigt som att respektera och använda allas olikheter.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?
Det är alla bollar i luften samtidigt, i många fall är jag involverad i projekt i tidigt skede och i vissa fall håller jag i projekteringen. Allt detta händer samtidigt som vi har ett flertal projekt igång.

Därför är det a och o med planering, det handlar om att få ut så mycket som möjligt av den tid man lägger på varje arbetsmoment.

Vad är det bästa med TL Bygg?
Att man får synas och utvecklas som person och den unikt familjära atmosfären. 

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?
Att stolt kunna visa mina nära och kära att, ”titta, det huset har vi byggt”. Och som kvitto på det är alla de återkommande kunderna vi har, det kallar jag för stolthet!

Och så till sist, vad är ditt bästa minne hittills på TL?
Det är den dagen jag tog klivet från platschef till projektchef, det är väldigt kul när man får chansen att utvecklas och att företaget tror på en!

 

Dekorativ bild

Jobba med Armiche!

Vill du jobba med Armiche och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat Entreprenadingenjör till Stockholm, Platschef till nyproduktionsenheten, Kalkylingenjör till HK och andra personer som brinner för bygg.  

Lediga jobb
Dekorativ bild