Armiche, Platschefen

Armiche är den drivna och engagerade platschefen med ett riktigt stort hjärta.

Han har bakgrund som VVS-montör på Nicopia och utbildning till Bygg-och anläggningsingenjör projektering på Nackademin. 2015 började han hos oss och har hunnit med en hel del sedan dess. Här berättar han om sin roll och hur han tycker det är att arbeta hos och med TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Jag startar alltid dagen med en kopp kaffe,slår på datorn och pratar ihop mig med min arbetsledare där vi går igenom dagen. Sedan kollar jag igenom mailkorgen för att se om det är något som brinner och måste besvaras omgående, annars tar jag första rundan ute på bygget. Väl inne på platskontoret igen förbereder jag för olika typer av möten, svarar på mail, KMA-arbeten m.m.. På eftermiddagen går jag en till runda på bygget och kollar så allt flyter på och så besvarar eventuella frågor ute i produktion.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu renoverar jag ett våningsplan och en lägenhet i en fastighet på Gröndal, genomför fönsterbyte på Eklidens skola samt hjälper till med KMA i ytterligare ett projekt.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

Det är ett familjärt företag som verkligen värnar om sina medarbetare.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Först och främst alla kollegor som gör att man trivs så himla bra på jobbet.
Sen tycker jag att det är väldigt viktigt med frihet under ansvar och korta beslutsvägar, något som också kännetecknar TL.

Vad är dina viktigaste lärdomar från din karriär hittills?

Att ensam inte är stark, vi arbetar i lag och det gäller att få med alla inblandade och ha en tydlig ansvarsfördelning att följa, det är då vi är som starkast.

Vilka egenskaper ska en bra platschef ha tycker du?
Man behöver vara driven, lyhörd, pålitlig, lösningsorienterad och vara bra på planering, planering och ännu lite mer.....planering.

Vilka är de största utmaningarna i din roll?
Att leverera en färdig slutprodukt i tid med en god ekonomi och en nöjd beställare. Sedan självklart KMA då det innefattar en hel del ansvarsområden och att samordningen fungerar på arbetsplatsen. Det gäller att få med alla ute i produktionen och se till så alla trivs.

Vad är det bästa med TL Bygg?
Att man får synas och utvecklas som person. Variationen är väldigt bra på olika typer av projekt och man får själv vara med och påverka vilka projekt man får ta sig an.

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?
Att stolt kunna visa upp de projekt vi byggt och även få höra det av beställare som sedan också återkommer som kunder. Det kallar jag för stolthet!

Och så till sist, vad är ditt bästa minne hittills på TL?
Det är den dagen jag tog klivet från arbetsledare till platschef, det är väldigt kul när man får chansen att utvecklas och att företaget tror på en!

 

Jobba med Armiche!

Vill du jobba med Armiche och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat Projektchef till Stockholm, Platschef till nyproduktionsenheten, Kalkylingenjör till HK och andra personer som brinner för bygg.  

Lediga jobb