Dekorativ bild

Lediga tjänster

Vill du vara en del av ett företag där det är högt i tak, vi har kul tillsammans och engagemanget är väldigt stort hos alla medarbetare?

Tveka då inte att söka någon av våra lediga tjänster nedan. Våra rekryteringar sker alltid löpande med korta beslutsprocesser så se till att göra det så snart som möjligt. Vi ser fram emot att höra från dig!

Dekorativ bild

Entreprenadingenjör

Är du en Entreprenadingenjör med några års erfarenhet och stort hjärta både för hantverket och dina kollegor? Vill du dessutom arbeta med nyproduktion i ett team med stort engagemang och härlig laganda? Ja, då har vi nog nåt för dig!

Sök idag >
Dekorativ bild

Skicka en spontanansökan

Vi växer hela tiden och söker förutom ovanstående tjänster alltid kompetenta medarbetare som brinner för byggbranschen och vill arbeta på ett företag med trygg och omtänksam atmosfär. Är det du? Skicka då in ditt cv  och ett eventuellt personligt brev nedan. Observera att genom att skicka in din ansökan accepterar du våra villkor för behandling av personuppgifter.

 

 

Dekorativ bild

Våra förmåner

Medarbetarna är vår främsta styrka och vår väg både mot framgång och den familjära atmosfär vi är kända för. Vårt fina förmånspaket är ett sätt för oss att visa vår uppskattning och ge tillbaka för allt de bidrar med.

Det här erbjuder vi!
Dekorativ bild