Vi talar med engagemang, ärlighet och genorisitet

Vi är öppna, engagerade, ärliga och generösa i vår kommunikation med varandra inom företaget. Feedbackkulturen är stark och vi visar varandra uppskattning både genom uppmuntrande ord och genom att dela med oss av vår kunskap och erfarenhet.

Vårt prisvinnande intranät är Navet i vår interna kommunikation

På TL Bygg har vi ett av branschens absolut bästa intranät – Navet. Genom det får alla i företaget den information de behöver och kan kommunicera med varandra både genom att socialt flöde och genom olika grupper.

Intranätet, som vi vunnit priset Guldhanden för, nås enkelt av alla i företaget då det förutom att vara mobilanpassat även kommer med en app med tillhörande pushnotiser, du behöver aldrig missa något viktigt.

Alla nås av viktig information

Här hälsas alla våra nyanställda välkomna, vi informerar om vad som händer i olika delar av verksamheten, lägger ut mötesrapporter, gör alla uppmärksamma på nya rutiner och vad som är på gång i företaget. Och mycker mer. Dessutom kan alla i företaget dela med sig av vad som händer i deras arbetsvardag, från spännande möten till intressanta projekthändelser.

På Navet finns lathundar i både text- och videoformat, viktiga rutiner, policys, information om förmåner och allt annat som rör anställningen, du kan söka stöd i arbetet och ställa frågor till dina kollegor genom våra gruppforum. På intranätet är allt alltid uppdaterat med den senaste versionen, där kan alla känna sig trygga med att allt är rätt.

Effektivare och smidigare vardag

Vårt intranät sparar alla medarbetare massor av tid genom att de snabbt kan finna vad de behöver och vara säkra på att de kommit rätt. Det besparar oss massor av ”onödiga” mail då vi bättre kan rikta informationen till de som ska ha den och vi slipper bli störda av mail vi inte ska ha. Inga mer irriterande ”ping” i onödan. Det tryggar vår erfarenhetsåterföring, ökar insynen i företaget och håller alla uppdaterade om vad som sker.

Ja, ni hör. Toppklass helt enkelt!