Johan, Platschefen

Johan är platschefen med snickarbakgrund som alltid möter dig med ett leende och frågar hur läget är.

Han blev en del av TL Bygg under våren 2015 och tog steget till platschef 2018. Här kan du läsa om hans syn på sin roll och hur han tycker det är att arbeta på TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Som platschef har jag ständig kontakt med personalen på plats, jag samordnar mellan yrkesgrupperna och planerar så att produktionen sker på ett säkert och strukturerat sätt.

Jag håller i byggmöten med beställare och samordningsmöten med olika projektörer & Underentreprenörer, samt upprättar projekttidsplaner och prognoser. Som platschef är jag oftast med redan från projektering till slutbesiktning. På dagarna spenderas mestadels av tiden på platskontoret men jag är också ofta tillgänglig ute på bygget. Jag gillar att få folk och vara delaktiga och i en ledande roll är det viktigt att vara närvarande för sina kollegor.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu håller vi på att avsluta ett ROT-projekt i Hjorthagen där vi har renoverat en befintlig fastighet som nu består av 40 nya lägenheter och diverse lokaler, ett omfattande projekt där vi utgick från endast en utblåst stomme.

Jag har även med mindre ROT-jobb runt om i Stockholm

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

Det är ett stabilt byggföretag med riktigt bra utvecklingsmöjligheter.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Att få arbeta med människor tycker jag är jättekul! Sen är det väldigt varierande arbetsuppgifter vilket passar mig perfekt!  

Vilka egenskaper har en bra platschef tycker du?

En bra platschef är lösningsorienterad, noggrann, och har lätt att fatta beslut. 

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

Det är problem och störningar i produktionen som kan dyka upp och min utmaning är att tillsammans med mina medarbetare lösa det på ett så smidigt sätt som möjligt så att det inte påverkar sluttiden av projektet.

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det är verkligen en familjär stämning inom bolaget, företaget ställer alltid upp för en och vill man utvecklas så är det här rätt arbetsplats! 

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?

Stolthet för mig att är lämna över en slutprodukt i tid som håller allas förväntning, även fast resan dit kanske inte alltid är den lättaste.

Jobba med Johan!

Vill du jobba med Johan och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat projektchef till Stockholm, kalkylingenjörer till vårt huvudkontor i Sickla och andra drivna personer med hjärtat på rätta stället.

Lediga jobb