Johan, Arbetsledaren

Johan är arbetsledaren med snickarbakgrund som alltid möter dig med ett leende och frågar hur läget är.

Han blev en del av TL Bygg under våren 2015 och tog steget till arbetsledare 2017. Här kan du läsa om hans syn på sin roll och hur han tycker det är att arbeta på TL Bygg.

Berätta om din roll på TL Bygg och hur en arbetsdag kan se ut?

Som arbetsledare har jag ständig kontakt med personalen på plats, jag samordnar yrkesgrupperna och planerar så att produktionen sker på ett säkert och strukturerat sätt. Jag håller i och medverkar på byggmöten med beställare och är med och gör tidsplaner och prognoser. I min roll är jag oftast med från etablering till slutbesiktning. På dagarna är jag mest ute i produktionen men det blir också en del tid på kontoret i Sickla.

Vad jobbar du med just nu?

Just nu håller jag på med lite olika ROT-projekt, ett av dom är en innegårdsrenovering på Södermalm där vi även passar på att bygga nytt fläktrum, ny undercentral, uppbyggnad av ny transporthiss, personalrum samt två stycken butiker.

Jag jobbar även med en bjälklagsrenovering i ett hus med anor från medeltiden på Stortorget i Gamla stan och lite mindre renoveringsjobb runt om i Stockholm.

Vad tycker du kännetecknar TL Bygg som företag?

Det är ett stabilt byggföretag med riktigt bra utvecklingsmöjligheter.

Vad gillar du mest med ditt jobb?

Att få arbeta med människor tycker jag är jättekul! Sen är det väldigt varierande arbetsuppgifter vilket passar mig perfekt!  

Vilka egenskaper har en bra arbetsledare tycker du?

En bra arbetsledare är flexibel, lösningsorienterad, noggrann, och har lätt att fatta beslut. 

Vilka är de största utmaningarna i din roll?

Det är problem och störningar i produktionen som kan dyka upp och min utmaning är att tillsammans med mina medarbetare lösa det på ett så smidigt sätt som möjligt så att det inte påverkar sluttiden av projektet.

Vad är det bästa med TL Bygg?

Det är verkligen en familjär stämning inom bolaget, företaget ställer alltid upp för en och vill man utvecklas så är det här rätt arbetsplats! 

På TL Bygg säger vi att vi bygger stolthet. Vad betyder det för dig?

Stolthet för mig att är lämna över en slutprodukt i tid som håller allas förväntning, även fast resan dit kanske inte alltid är den lättaste.

Jobba med Johan!

Vill du jobba med Johan och andra engagerade och omtänksamma kollegor i roliga och spännande projekt?

Vi växer och söker bland annat projektchef till Stockholm, kalkylingenjörer till vårt huvudkontor i Sickla och andra drivna personer med hjärtat på rätta stället.

Lediga jobb