KMA-chef

Vi söker nu en dedikerad och engagerad KMA-Chef.

Ditt uppdrag

  • Övergripande ansvar för det systematiska KMA-arbetet
  • Agera projektstöd i och med att produktionspersonal utbildas efter de interna revisionerna
  • Att sätta mål, handlingsplaner och budget för KMA
  • Övergripande ansvar för system och att sammanställa kundundersökningar
  • Medverka och ansvara för KMA-punkter i ledningsgruppen
  • Övergripande ansvar för intern avvikelserapportering och erfarenhetsåterföring
  • Ansvar för att ledningssystemet följer gällande lagar och regler

 

Din erfarenhet

Du har en eftergymnasial utbildning samt minst några års erfarenhet av arbete med kvalitets, miljö- och arbetsmiljöfrågor inom bygg eller annan tillverkande verksamhet. Du har därmed mycket goda kunskaper om arbetsmiljö och KMA- system. Du talar och skriver god svenska och är van vid arbete i Officepaketet.

Du som person

Du är en engagerad person med mycket god samarbetsförmåga och som trivs i möten med andra. Du är ansvarsfull, noggrann och lojal och driver dina frågor på ett självständigt sätt. Du kommer att ha många kontaktytor och det är därför viktigt att du har förmåga och intresse av att interagera på ett pedagogiskt och inspirerande sätt med olika yrkesgrupper. I rollen ingår också kunskapsöverföring i form av utbildning och information om miljö- och kvalitetsfrågor.

Det är också av största vikt att du som person bidrar till TL Byggs härliga teamkänsla och agerar utifrån deras värderingar; långsiktighet, pålitlighet, samverkan och engagemang

Det här får du

TL Bygg erbjuder dig en arbetsplats där det är högt i tak, där man har kul tillsammans, där teamkänslan är stark och engagemanget är stort hos alla. Hos TL Bygg får du friskvård och sjukvårdsförsäkring, en varm atmosfär, omtanke och goda möjligheter att växa inom företaget.

I denna rekrytering samarbetar vi med AH Executives, ansvarig Rekryteringskonsult är Inez Almquist, tel 0737 084194, inez.almquist@ahexecutives.se. Du söker tjänsten via AH Executives webb www.ahexecutives.se

Vi ser fram emot att få ta del av din ansökan så snart som möjligt, men senast den 16 mars.

"Vi är ett seriöst och professionellt byggföretag där jag verkligen uppskattar vårt långsiktiga tänk och allas engagemang. Sen har vi en väldigt familjär stämning här. Vi pratar mycket om att det är så och det stämmer verkligen!"

Ingrid, Affärsstödet